Hesap ve veri kontrolü

Ogimy hesabını silme

Ogimy hesabınızı ve hesabınıza bağlı kişisel verileri kalıcı olarak silmek için aşağıdaki güvenli yollardan birini kullanın.

Bu sayfa hesabınızı giriş yapmadan silmez

Yetkisiz silme işlemlerini önlemek için hesap sahibi doğrulanmadan hiçbir hesap silinmez.

Hesabınızı nasıl silebilirsiniz?

  1. 1

    Ogimy hesabınıza giriş yapın

    Web sitesinde veya mobil uygulamada silmek istediğiniz hesapla oturum açın.

  2. 2

    Hesap ayarlarını açın

    Hesap bölümünde “Hesabı kalıcı olarak sil” seçeneğine ilerleyin.

  3. 3

    Kalıcı silmeyi onaylayın

    Uyarıyı inceleyip onay verdiğinizde hesap silme işlemi başlatılır.

Hesabınıza erişebiliyor musunuz?

En hızlı ve güvenli yol, giriş yaparak mevcut hesap ayarlarındaki doğrulanmış silme akışını kullanmaktır.

Giriş yapamıyor musunuz?

Kayıtlı e-posta adresinizden support@ogimy.com adresine yazın veya destek formunu kullanarak hesap silme talebi başlatın.

Güvenliğiniz için e-postada şifrenizi, doğrulama kodunuzu veya ödeme bilgilerinizi paylaşmayın. Ekip hesap sahipliğini doğrulamak için ek bilgi isteyebilir.

Neler silinir?

Doğrulanan silme işleminde Ogimy hesabınız ve hesaba bağlı profil bilgileri, ilanlar, yüklenen medya, mesajlar ve diğer kişisel veriler kalıcı olarak silinir.

Sınırlı saklama durumları

Güvenlik, dolandırıcılığı önleme, muhasebe veya yasal yükümlülükler nedeniyle tutulması zorunlu sınırlı kayıtlar yalnız gerekli amaç ve süre boyunca saklanabilir.

Gizlilik politikasını incele
Ana sayfaya dön